KUVIA EI SAA OTTAA KÄYTTÖÖN ILMAN LUPAANI!

Share |

 Koiruudet

 


 

Koirailu on ollut harrastukseni jo 15 vuotiaasta asti, jolloin ostin ensimmäisen koirani, Ramin (Golden Mist Xavier), joka oli kultainen noutaja. Ramin kanssa syttyi kipinä näyttelyharrastukseen. Rami saikin kolme sertiä Suomesta, ja menestyi myös Italiassa saaden sertejä myös sieltä.

 

Ensimmäinen collie tuli taloon ollessani parikymppinen. Marco (Golden Mist Brother Louie) sai minun sydämeni sävähtämään ja opetti minulle tullessaan suuria asioita. Marcosta kasvoi luottoystävä  ja välillä luulin sen lukevan ajatuksiani. Marco viihtyi kotona ja sai nähdä kolmen lapseni syntymän. Se olikin oiva itkuhälytin ja lastenvaunun vahti. Nukkui aina vaunujen vieressä pitäen oravat ym. kaukana. Marco eli terveen elämän ja lähtö tulikin yllättäen vain kolme viikkoa ennen 11v. synttäreitään.

Kun Marco jätti meidät, meille oli jo varattu collienpentu Wilbert. Haimme hänet Posiolta juhannuksena koko perheen voimin. Kaksi vuotta myöhemmin Kasper muutti taloon ja vuoden päästä tästä pikkuneiti Milli. 

 Kasvattajan peruskurssin kävin kevättalvella 2009 ja kennelnimeä hain ja Millwill`s kennelnimi minulle myönnettiin kesällä 2011. 

Ensimmäinen  Millwill`s pentue syntyi 20.7.2011 kun Milli synnytti ihanaisen pentueensa. 

Koirieni kanssa harrastan lähinnä koiranäyttelyitä ja lenkkeilyä, mutta välillä tykkään kokeilla aina jotain uutta. Olen käynyt mm. tokokursseilla vanhempien urosteni kanssa ja Milli, Wilbert ja Kasper ovat päässeet kokeilemaan paimennusta. Wilbert, Milli ja Kasper ovat suorittaneet luonnetestin hyväksytysti. Kaikki koirat ovat perheenjäseniä ja niiden tärkein tehtävä on nauttia mukavasta ja onnellisestä elämästä meidän ilonamme!

 

Kiitos Marja-Liisalle, Kennel Golden Mist näistä kaikista ihanista koirista!

http://gamma.nic.fi/~gmist/

 


 


pkapentu.jpg